Zo, ook mijn dolfijn is klaar!
Mooi met al die kleuren.
Alleen verkeek ik mezelf een beetje op het patroon, het zijn een heleboel kleine steekjes:)
zaterdag 21 juli 2012
maandag 16 juli 2012
Pots of love deel 4
Deel 4 is klaar van de pots of love van de borduurgroep CSL
(crosstitch lovers)
Het wordt een leuke lap want er staan er nu al 4 op, nog 2 te gaan:)
(crosstitch lovers)
Het wordt een leuke lap want er staan er nu al 4 op, nog 2 te gaan:)
zondag 15 juli 2012
Deel 1 herfstsal
Aangezien het toch herfstweer is maak ik dit mooie herfsthart, het patroon komt van het borduurpaleis, wordt het toch nog een leuke vakantie.
vrijdag 13 juli 2012
Koffiebroodjes
MMMMMMMMMMMM
Buiten is het weer bar slecht dus tijd om weer lekker te gaan bakken!
Het recept heb ik ooit eens opgeschreven en kwam van smulweb.nl
500 gr bloem, 2 dl lauwe melk, 1 ei, 50 gr boter, 30 gr suiker, 25 gr gist, 10 gr zout,
evt kaneel
Hiervan maak je een mooi deegje, rol uit tot een lap en laat even rijzen.
Ondertussen maak je 3 dl banketbakkersroom en zet je 300 gr rozijnen in de week.
Banketbakkersroom:
breng 2,5 dl melk aan de kook met vanillesuiker.
roer er 25 gr bloem door en roer goed zodat er geen klontjes in komen.
haal de pan van het vuur en voeg de eidooiers één voor één toe (totaal 2)
laat 3 minuutkjes koken en daarna afkoelen op een plaatje.
Verdeel dit mengsel over het deeg en strooi en daarna de rozijnen over.
220 graden in de oven bakken, 25 minuten
glazuren:
100 gr poedersuiker en 2 eetl water
Eet smakelijk!!
Buiten is het weer bar slecht dus tijd om weer lekker te gaan bakken!
Het recept heb ik ooit eens opgeschreven en kwam van smulweb.nl
500 gr bloem, 2 dl lauwe melk, 1 ei, 50 gr boter, 30 gr suiker, 25 gr gist, 10 gr zout,
evt kaneel
Hiervan maak je een mooi deegje, rol uit tot een lap en laat even rijzen.
Ondertussen maak je 3 dl banketbakkersroom en zet je 300 gr rozijnen in de week.
Banketbakkersroom:
breng 2,5 dl melk aan de kook met vanillesuiker.
roer er 25 gr bloem door en roer goed zodat er geen klontjes in komen.
haal de pan van het vuur en voeg de eidooiers één voor één toe (totaal 2)
laat 3 minuutkjes koken en daarna afkoelen op een plaatje.
Verdeel dit mengsel over het deeg en strooi en daarna de rozijnen over.
220 graden in de oven bakken, 25 minuten
glazuren:
100 gr poedersuiker en 2 eetl water
Eet smakelijk!!
donderdag 12 juli 2012
Het weer
Wat een weer is het he?
Regen, regen, regen...
Gelukkig is het wel lekker weer om te borduren
Heerlijk!
Dit is nummer 3 van de pots of love
Regen, regen, regen...
Gelukkig is het wel lekker weer om te borduren
Heerlijk!
Dit is nummer 3 van de pots of love
dinsdag 10 juli 2012
panda smyrna
Deze panda heb ik al een poosje in huis maar nooit de tijd ervoor genomen
Nu het vakantietijd is heb ik daar wel tijd voor:)
Nu het vakantietijd is heb ik daar wel tijd voor:)
zondag 1 juli 2012
derde deel pots of love
Het derde deel van de pots of love is klaar
Wat zijn de patroontjes toch leuk
Op naar de volgende drie deeltjes
Abonneren op:
Posts (Atom)